Marzena Zacharska

Marzena Zacharska

Specjalistka do spraw żywienia, absolwentka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego na kierunku Technologia Żywności oraz Technologia Żywności i Żywienie Człowieka – wydziału Nauk o Żywności oraz wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji.

W roku 2009 ukończyła podyplomowe studia Instytutu Żywności i Żywienia na kierunku: Poradnictwo Dietetyczne – postępy w żywieniu człowieka. Od 2007 roku członek Polskiego Towarzystwa Dietetyki. Autorka  książki „Chleb współczesny – chleb dla każdego. Rola pieczywa we współczesnym  świecie, oraz autorka  wielu artykułów o tematyce żywieniowej, pomagbała także przy opracowaniu książki z przepisami kulinarnymi dla diabetyków autorstwa Aleksandry Cichockiej (2013) „Praktyczny poradnik żywieniowy w profilaktyce i leczeniu cukrzycy typu 2 oraz chorób sercowo- naczyniowych”.

Osoba z wieloletnim doświadczeniem w pracy z pacjentami, prowadząca szkolenia oraz zajęcia dopasowane do indywidualnych potrzeb pacjenta (żywieniowe i ruchowe).

Zawsze przed konsultacja modlę się do Ducha Świętego, by jak najlepiej pomóc moim pacjentom z różnymi schorzeniami w tym cukrzycą, RZS, schorzeniami tarczycy itp. Dodatkowo wspieram jadłospis ziołami i aromaterapią, jeśli jest taka potrzeba. Wprowadzam zmianę nawyków u moich pacjentów, tak by mogli cieszyć się zdrowiem i szczupłą sylwetka bez efektu jojo, a zdrowe żywienie stało się dla nich wspaniałą przygodą.

Świadectwo

Mój szef by pozyskać klientów wprowadzał różne triki, które były nie zgodne z prawdą. Pisał, że w ofercie mamy pakiet badania krwi oraz rozmowę z lekarzem. Następnie okazywało, się że pakiet na badania jest podstawowy, a lekarza w ogóle nie było… dlatego nie zgodziłam się na takie traktowanie klientów i odeszłam z tej firmy.

Na rozstaju dróg

Jak znajdziesz tę osobę?

Marzenazacharska.pl

Warszawa